woensdag 18 augustus 2010

Custom Logo


Bedrijfslogo
Je komt ze overal tegen, waar op de wereld je je ook bevindt. In allerlei kleuren, vormen en maten. Logo’s. En dan vooral bedrijfslogo’s.
Een logo is het gezicht van een bedrijf, het visitekaartje. Eén beeld waarop een bedrijf zich presenteert, laat zien wat het in zich heeft. Een bedrijfslogo is dus onmisbaar voor een succesvolle zaak.

Uw bedrijfslogo word gemaakt door een professioneel bedrijf die jarenlange ervaring heeft met grafische vormgeving. We houden rekening met alle informatie die u ons geeft.  Elke informatie die u ons geeft zou belangrijk kunnen zijn voor het uiterlijk van uw logo. Het kan zijn dat uw logo na aflevering nog steeds niet helemaal goed is, dit is echter geen probleem voor ons, u kunt eventuele veranderingen aan ons doorgeven, en dan maken wij het alsnog zo dat uw 100% tevreden.  Uw bedrijfslogo is het gezicht van uw bedrijf. Het is belangrijk dat u goed nakijkt over wat u precies wilt. Weet u niet wat u precies wilt, dan kunnen wij met het beetje informatie wat we hebben verschillende bedrijfslogo voorbeelden maken waar u uiteindelijk uit kunt kiezen, en dat kunt u ook weer aanpassen, zodra u een idee heeft gekregen van wat u wilt hebben.
Bij customlogo kunt u een professioneel bedrijfslogo op maat laten maken. U kunt zelf aangeven waar uw bedrijf logo aan moet voldoen, en wij leveren uw bedrijfslogo met een 100% tevredenheidgarantie.
De snelheid waarmee u uw bedrijfslogo kunt verwachten hangt af van de hoeveelheid ontwerpen u wilt, en hoe duidelijk u aangeeft wat er precies in het bedrijfslogo voor moet komen, daarmee doelen wij op bijvoorbeeld: de kleur, het soort lettertype en of u eventueel een plaatje van internet of wat u zelf al heeft ontworpen wilt laten integreren in het bedrijfslogo. Dat is geheel optioneel, u maakt het ons alleen wat makkelijker. Weet u het echt niet, dan gaan wij zo creatief als mogelijk worden
Normaal rekenen wij 3 á 4 werkdagen hiervoor.
De prijs van uw bedrijfslogo hangt af van de hoeveelheid concepten die u wilt bestellen. De prijzen liggen vanaf 60,-. Mocht u een bedrijfslogo binnen krijgen, en vind u het toch niet helemaal goed, dan kunnen wij nog veranderen zoals u dat precies wilt. We leveren pas af op het moment dat u volledig tevreden bent.

Wilt u meer weten over customlogo, of wilt u een bestelling plaatsen, dan kunt u kijken op
www.customlogo.nl

Design you identity.

1 opmerking: